Tips bij het vinden van een goede pup

Je wil graag een pup in huis, maar daar heb je vast en zeker een tijdje over nagedacht. Een hond kost je namelijk erg veel tijd en je bent er aan gebonden. Je kunt niet zomaar een hele dag van huis, dan moet je iemand regelen die de hond uit komt laten en eten en drinken geeft. Veel mensen staan hier niet bij stil, en daarom moet het toch even benoemd worden. Honden zijn erg trouw, het is fijn om hen om je heen te hebben, maar je moet wel weten waar je een goede pup kunt vinden.

Raskeuze

Misschien is je oog wel gevallen op de teckel, ze zijn wat kleiner, maar het kunnen wel erg pittige hondjes zijn. Het ligt een beetje aan het karakter van de ouders en hoe dat je de hond op gaat voeden. Als je op zoek bent naar een leuke teckel, dan kun je het beste een goede Teckel fokkerij bezoeken. Zo kun je kennismaken met de ouderdieren en krijg je te horen hoe dat zij de honden socialiseren.

Op zoek naar een pup

Heb je mooie teckel puppy’s gezien? Dan is het van groot belang om na te gaan waar ze worden aangeboden en bij wie. Je wil geen pup van een broodfokker, omdat de hond dan van alles kan mankeren. Kies een goede fokker, eentje waarbij de ouderdieren aanwezig zijn, waar je een keer langs mag komen om kennis te maken.  

Wachtlijst

Als je een pup wil bij een fokker dan kan het zijn dat je op een wachtlijst komt. Wachten is niet altijd leuk als je graag een pup wil, maar het wachten zal wel beloond worden. Neem de tijd om een goede fokker te kiezen en om eens kennis te maken met elkaar.  

Dit bericht is gepost in Honden. Bookmark de link.